söndag 8 maj 2011

Kladdkaka i min tappning

En av mina fb-vänner hade lagt upp ett kladdkakerecept, blev DÖ sugen! :)
Men insåg att jag inte hade någon kakao hemma... Så jag bytte ut 3 msk kakao til 6 msk oboy istället!

Man får helt klart inte samma intensiva chokladsmak, men gott blev det ändå :)
Hällde dessutom i 1 dl müsli, och det var inte alls fel kan jag säga!

Resultatet:



Vad hände under tiden?

Jo, jag fick erfara att om man sätter in en kopp smör i mikron på för hög värme...
Då exploderar smöret!! Jag skojar inte, PANG sa de och hela mikron var full av smör! :D
Samtidigt som jag öppna mikron så välte jag ner elvispen i golvet, vilket resulterade i att "nåt" inuti lossnade och skramlar numera.
Men icke att oroa sig, den fungerar fortfarande!! :)

Tack Malena, du räddade min eftermiddag ;)
Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Kom det några okända ord samtidigt som du gjorde rent igen????

    SvaraRadera